Alumni informatie

Het alumni-update contract tandheelkunde is een initiatief van Radboudumc Tandheelkunde om een continu pakket bij- en nascholings faciliteiten te bieden aan in Nijmegen of elders afgestudeerde tandartsen. Het doel van het alumni-update contract is, de deelnemers tandheelkundig up-to-date te houden en de communicatie tussen de afgestudeerde tandartsen onderling en hun “alma mater” te bevorderen. Het alumni-update contract van het Radboudumc Tandheelkunde is gestart in 2001 en heeft op dit moment bijna 600 contractanten. Ook niet in Nijmegen afgestudeerde tandartsen kunnen dus deelnemen aan het alumni-update pakket van PAOT. Het is mogelijk om een vrijblijvend introductiepakket voor het volgen één alumni-update dag af te sluiten. Meer informatie over het alumni-update-pakket, klik hier


- Bent u geen lid en wilt u zich aanmelden voor het alumni/update contract, registreer u dan eerst op deze website en stuur ons dan een email met uw verzoek.
- Bent u wel lid dan hoeft u zich niet zelf in te schrijven voor de alumnidagen. Het PAOT bureau doet dit voor u en u krijgt hiervan een bevestiging per mail.

 

Alumni-bijeenkomsten overzicht

Aankomende alumni-bijeenkomsten