Welkom bij PAOT

 

 

 

HET PAOT BUREAU IS ONDERDEEL VAN DE AFDELING TANDHEELKUNDE VAN HET RADBOUDUMC NIJMEGEN

  
 

Cursussen

Lopende cursussen

Radboud Gebitsslijtage Klinische Module (130.5 krt)

meerdaagse theoretische en praktische en klinische cursus

20 May 2021

Tandheelkundige preventieassistente vervolgmodule

tiendaagse theoretische en praktische cursus

1 Oct 2021

De complexe composietrestauratie: niets is onmogelijk!? (12 krt)

Twee daagse theoretische en praktische fantoomcursus

3 Dec 2021
Aankomende cursussen

Cursus patiƫntcomfort en communicatie (6 krt)

eendaagse theoretische en praktische cursus

10 Dec 2021
Bekijk alle cursussen
Blijf op de hoogte? Meld u aan voor de nieuwsbrief

Nieuwsflits:

 

Alumnidag 19 november a.s.

De Alumnidag van aanstaande vrijdag 19 november a.s. wordt verplaatst naar 28 januari 2022.

Hoewel bioscopen open mogen blijven, wij onder het maximum aantal bezoekers zouden blijven én afstand gegarandeerd kon worden, hebben aangescherpte extra maatregelen van het Radboudumc ervoor gezorgd dat alle evenementen en congressen per direct geannuleerd moeten worden, ook als deze buiten het terrein van het ziekenhuis plaatsvinden.  Wij vinden het ontzettend jammer, maar willen natuurlijk liever geen ‘potentieel superspread Alumni-event’ organiseren. Een aantal van u heeft via mail ook al aangegeven liever niet fysiek aanwezig te zijn nu Covid actiever is dan ooit.

De Alumnidag is en blijft - net als in het verleden - een volledig fysiek evenement en de presentaties zijn niet online te volgen en/of terug te kijken. Uiteraard worden er - indien van toepassing - wel hand-outs van de presentaties verstrekt.

Klik op deze link voor meer informatie en inschrijven

Nieuw e-mailadres

Het PAOT bureau heeft een nieuw e-mailadres. Vanaf heden zijn wij bereikbaar via paot@radboudumc.nl  

Lustrumcongres Tandheelkunde 60 jaar

Alle informatie vindt u hier. Direct inschrijven kan via het volgende aanmeldformulier. Er geldt een early bird tarief voor tandartsen van € 295,-. Na 1 januari 2022 is het tarief € 325,-. 

Onze PAOT cursussen: geheel volgens de RIVM richtlijnen

De Nijmeegse PAOT cursussen staan al jaren bekend om het persoonlijke contact en begeleiding door ervaren docenten. Vooral de fantoomcursussen waarbij de tandarts-cursist de beschikking heeft over een complete tandheelkundige unit met fantoomkop zijn uniek in de Nederlandse PAOT wereld. In deze tijd, waarbij social distancing en 1,5m, de richtlijn voor het nieuwe normaal zijn, hebben we de cursussen wat moeten aanpassen, maar eigenlijk staat de essentie nog steeds overeind:De uit Nijmegen bekende kleinschaligheid met cursussen tot maximaal 16 personen maken het mogelijk onze normale cursusruimtes op het Radboudumc te gebruiken met een kleine aanpassing in de indeling. Daarnaast worden bij de fantoompractica mondkapjes gedragen door zowel docenten als cursisten, en werken we eigenlijk net zoals in de reguliere tandartspraktijk. 

Cursisten

Welkom op de website van het Post Academisch Onderwijs Tandheelkunde van het Radboudumc te Nijmegen. Op deze site staat informatie over onze bij- en nascholingsactiviteiten voor tandartsen (BIG geregistreerd), mondhygienisten en assistenten. Het cursusaanbod vindt u onder Cursussen en informatie over ons alumnicontract onder Alumni. Onder RvT staat de informatie over de Reünistenvereniging Tandheelkunde Nijmegen. En bij Contact staan onze adres -en mailgegevens etc. Ook is er de mogelijkheid om u aan te melden voor onze Nieuwsbrief (door uw mailadres hierboven in te vullen). We houden u dan op de hoogte van het laatste nieuws over onze cursussen.

Uitleg over het inloggen op deze website, klik hier